ADVIES OVER HET
SAMENSTELLEN VAN TEAMS

Maakt je bedrijf een enorme groei door? Maar mist de bestaande (marketingcommunicatie) afdeling specifieke vakkennis, zijn er handen te kort of is er een probleem ontstaan waar (nog) niemand de oplossing voor heeft? Wij geloven in de kracht en inzet van flexibele experts. We helpen je om met het bestaande teams + de toevoeging van een flexibele schil van specialisten tot een gewenst eindresultaat te komen.

ONZE FILOSOFIE EN
SOCIALE MISSIE

Bij Communicare Network streven we een sociale missie na, waarin iedereen aan het werk is. Het gaat niet om de kwantiteit, maar kwaliteit. Ervaar je een afstand tot de arbeidsmarkt? Dan helpen wij je om je talent in te zetten. We hebben rotsvast vertrouwen in een toekomst waar er een passende werkplek is voor iedereen.

Visie en Filosofie
flexibele expert

DUURZAME
RELATIE

‘Alles doen we op basis van samenwerken en verbinden van mensen’

Wij zijn de schakel tussen opdrachtgever en flexibele experts en stellen optimaal werkende teams samen. We spreken de taal van de opdrachtgever en van de specialist. Door die werelden te verbinden bieden wij toegang tot een netwerk van specialisten en brengen wij expertise en extra knowhow dichtbij.

Duurzame relatie?
flexibele expert

WERKEN IN
TEAMS

‘Optimaal resultaat door flexibele samenwerking’

Binnen het vakgebied marketingcommunicatie geven wij strategisch advies over het inrichten van teams. Wij koppelen de flexibele experts aan opdrachtgevers. Op alle niveaus: strategisch, coördinerend en uitvoerend. Alleen of in teamverband. Op locatie of op afstand.

Werken in teams?

We gaan graag voor je aan de slag

Er is altijd ruimte voor inspirerende opdrachten.
Laat je gegevens achter en we gaan samen opzoek naar de perfecte match voor de opdracht! Of neem contact met ons op.

Zij gingen je voor