VERBINDEN VAN MENSEN

We spreken de taal van de opdrachtgever en van de specialist. Door die werelden te verbinden, bieden wij toegang tot een netwerk van specialisten. Hiermee brengen we expertise en extra know how dichtbij. Communicare Network gelooft in de kracht van het combineren van diverse flexibele experts. Juist door een team samen te stellen met daarom heen een schil van specialisten die ieder hun eigen expertise inzetten, kan een bedrijf zich relevant en adequaat blijven ontwikkelen en blijven inspelen op marktontwikkelingen.

ONZE FILOSOFIE EN
SOCIALE MISSIE

Bij Communicare Network streven we een sociale missie na, waarin iedereen aan het werk is. Het gaat niet om de kwantiteit, maar kwaliteit. Ervaar je een afstand tot de arbeidsmarkt? Dan helpen wij je om je talent in te zetten. We hebben rotsvast vertrouwen in een toekomst waar er een passende werkplek is voor iedereen.

Visie en Filosofie
flexibele expert

DUURZAME
RELATIE

‘Alles doen we op basis van samenwerken en verbinden van mensen’

Wij zijn de schakel tussen opdrachtgever en flexibele experts en stellen optimaal werkende teams samen. We gaan graag een duurzame relatie met elkaar aan. Daarom vinden we het belangrijk om je persoon te kennen en streven er naar ook voor jou al vast contactpersoon beschikbaar te zijn.

Tijd voor koffie?
flexibele expert

WERKEN IN
TEAMS

‘Optimaal resultaat door flexibele samenwerking’

Binnen het vakgebied marketingcommunicatie geven wij strategisch advies over het inrichten van teams. Wij koppelen de flexibele experts aan opdrachtgevers. Op alle niveaus: strategisch, coördinerend en uitvoerend. Alleen of in teamverband. Op locatie of op afstand.

Meer weten over teams?

We verwelkomen je graag in ons netwerk

Er is altijd ruimte voor inspirerende opdrachten en gemotiveerde experts.
Laat je gegevens achter en we gaan samen opzoek naar de perfecte match!

Zij gingen je voor