WAAROM KIEZEN VOOR
COMMUNICARE NETWORK?

Maakt je bedrijf een enorme groei door? Maar mist de bestaande marketingcommunicatie afdeling specifieke vakkennis, zijn er handen te kort of is er een probleem ontstaan waar (nog) niemand de oplossing voor heeft? Wij geloven in de kracht en inzet van flexibele experts. We helpen je aan de juiste expert in de juiste vorm; ad interim, op projectbasis of als meewerkend voorman op de afdeling.

Zoek de perfecte match!

ONTSTAAN UIT LIEFDE
VOOR MOOIE CONTENT

Opgeleid voor het uitgeversvak, hebben we beiden jaren gewerkt als managers bij een mediabedrijf. Daar is de liefde voor het vak gegroeid, niet alleen voor creatie, maar juist om dit commercieel in te zetten. Het werken met flexibele teams heeft onze wereld verrijkt en deze optimale werkvorm willen we delen met andere bedrijven. We spreken de taal van de opdrachtgever en van de specialist. Door die werelden te verbinden bieden wij toegang tot een netwerk van specialisten en brengen wij expertise en extra knowhow dichtbij.

HOE WIJ WERKEN

‘De perfecte match dankzij persoonlijk contact en maatwerk’

Communicare Network levert werk op maat. Dit betekent dat we graag persoonlijk contact hebben om te verkennen wat voor je kunnen betekenen, maar ook om de werklocatie te zien. Zodat we een goede match kunnen maken, passend bij de cultuur van je bedrijf.

flexibele expert

STRATEGISCHE
AD INTERIM OPDRACHTEN

‘De perfecte match dankzij persoonlijk contact en maatwerk’

Beschikt je afdeling over voldoende vakkennis, maar is er altijd tijd te kort om met afstand te kijken naar wat er nodig is voor de toekomst? Als managers uit dit vak hebben wij jaren gewerkt op strategisch niveau en kunnen hierin begeleiden. We adviseren op maat met kennis van het marketingcommunicatie vak en helpen de strategie te schrijven en uit te voeren om sneller de gewenste doelen te bereiken.

hoe verder?
flexibele expert

STRATEGIE &
PROJECTMANAGEMENT

‘De perfecte match dankzij persoonlijk contact en maatwerk’

Beschikt je afdeling over voldoende vakkennis, maar is er altijd tijd te kort om met afstand te kijken naar wat er nodig is voor de toekomst? Als managers uit dit vak hebben wij jaren gewerkt op strategisch niveau en kunnen hierin begeleiden. We adviseren op maat met kennis van het marketingcommunicatievak en helpen de strategie te schrijven en projectmanagement te begeleiden om sneller de gewenste doelen te bereiken.

Lees meer
flexibele expert

OPDRACHTEN
OP PROJECTBASIS

‘Optimaal resultaat door flexibele samenwerking’

Een jubileum te vieren? Rebranding noodzakelijk, maar tijd en handen te kort? Als deze situatie je bekend voor komt, kunnen wij iets voor je betekenen. De beste manier om je doelen te realiseren is namelijk om focus aan te brengen. Hiervoor tijd vrij maken, naast je lopende werkzaamheden is niet altijd even makkelijk. Wij kunnen je helpen om dit project te begeleiden, op strategisch niveau of als tactische projectmanager. We werken graag samen met je huidige team en vullen, waar nodig, kennis aan met ons grote netwerk van freelancers.

Wij helpen je graag!
flexibele expert

ONZE
TARIEVEN

‘We werken met verschillende tarieven’

Omdat de vraag of het probleem nou eenmaal verschillende oplossingen biedt. Als je kiest voor bemiddeling, rekenen we een percentage bemiddeling fee.  Voor strategisch advies of projectmanagement vragen we een uurtarief of spreken we een projectprijs af. Ook faciliteren we het inzetten van experts via payrolling, hiervoor geldt een vaste omrekenfactor. Als je liever een fixed aantal uren per maand afneemt, maar nu nog niet weet met welke expert je wenst dit in te vullen? Dan kun je bij ons een abonnement afsluiten.

Neem contact met ons op

We gaan graag voor je aan de slag

Er is altijd ruimte voor inspirerende opdrachten.
Laat je gegevens achter en we gaan samen opzoek naar de perfecte match voor de opdracht! Of neem contact met ons op.

Zij gingen je voor