WE VERWELKOMEN
JE GRAAG IN ONS NETWERK!

Ons netwerk bestaat uit flexibele experts uit het vakgebied marketing en communicatie. Van content specialist tot fotograaf. Van artdirector tot marketeer. Of je nu 5 uur beschikbaar bent of 30, we verwelkomen je graag in ons netwerk. Jij levert een belangrijke bijdrage aan het resultaat van het team. Iedereen heeft een eigen specialisme of expertise maar de optelsom van al deze experts levert pas echt resultaat.

Zo gaan we te werk

SAMEN WERKEN AAN
EEN SOCIALE
MAATSCHAPPIJ

Bij Communicare Network streven we een sociale missie na, waarin iedereen aan het werk is. Het gaat niet om de kwantiteit, maar kwaliteit. Ervaar je een afstand tot de arbeidsmarkt? Dan helpen wij je om je talent in te zetten. We hebben rotsvast vertrouwen in een toekomst waar er een passende werkplek is voor iedereen.

flexibele expert

COMMUNICARE NETWORK
IS ER VOOR JOU!

‘Winnen doe je met z’n allen’- Johan Cruijff

Als flexibele expert ben je gewend  om te werken op verschillende locaties aan verschillende opdrachten voor diverse opdrachtgevers. Wij vragen jou flexibel te zijn, dan mag je dat ook van ons verwachten. We zijn er graag voor je en streven naar 12/7 beschikbaarheid. Wij vinden het fijn dat je prettig je werk kunt doen. Daarmee helpen we graag. Heb je vragen? Mail, bel of whatsapp ons! Als we niet slapen, zijn we bereikbaar!

Wat mag jij verwachten?
flexibele expert

WAT KUNNEN WIJ
VOOR JOU BETEKENEN

‘Be a pineapple: stand straight, wear a crown and be sweet’

We houden van hard werken, maar nemen genieten van het leven net zo serieus. Niet iedereen heeft hetzelfde werktempo, maar beschikt wel over kwaliteiten. Bij Communicare Network zorgen we voor de juiste balans. Vertel ons hoeveel uur je beschikbaar bent en wij houden er rekening mee. Ook organiseren we bijeenkomsten met inspirerende sprekers, zodat je nieuwe energie en kennis kunt opdoen en tegelijk kunt bijpraten met andere experts.

Wat verwachten wij?

We verwelkomen je graag in ons netwerk

Er is altijd ruimte voor inspirerende opdrachten en gemotiveerde experts.
Laat je gegevens achter en we gaan samen opzoek naar de perfecte match!

Zij gingen je voor