DE SCHAKEL TUSSEN
OPDRACHTGEVER EN FLEXIBELE EXPERTS

Wij zijn de schakel tussen opdrachtgever en flexibele experts en stellen optimaal werkende teams samen. We spreken de taal van de opdrachtgever én van de marketing communicatie expert. Door die werelden te verbinden bieden wij toegang tot een netwerk van specialisten en brengen wij expertise en extra knowhow dichtbij.

ONZE FILOSOFIE EN
SOCIALE MISSIE

Bij Communicare Network streven we een sociale missie na, waarin iedereen aan het werk is. Het gaat niet om de kwantiteit, maar kwaliteit. Ervaar je een afstand tot de arbeidsmarkt? Dan helpen wij je om je talent in te zetten. We hebben rotsvast vertrouwen in een toekomst waar er een passende werkplek is voor iedereen.

Visie en Filosofie
flexibele expert

VERBINDEN
VAN MENSEN

‘I’ve been very lucky. I come from a very close family’ – Richard Branson

Alles wat wij doen, gebeurt op basis van samenwerken en verbinden van mensen. Wij zijn de schakel tussen opdrachtgever en flexibele experts en stellen optimaal werkende teams samen.

Lees meer
flexibele expert

WERKEN IN
TEAMS

‘Winnen doe je met z’n allen’ – Johan Cruijff

Binnen het vakgebied marketingcommunicatie geven wij strategisch advies over het inrichten van teams. Wij koppelen de flexibele experts aan opdrachtgevers. Op alle niveaus: strategisch, coördinerend en uitvoerend. Alleen of in teamverband. Op locatie of op afstand.

Lees meer

We verwelkomen je graag in ons netwerk

Er is altijd ruimte voor inspirerende opdrachten en gemotiveerde experts.
Laat je gegevens achter en we gaan samen opzoek naar de perfecte match!

Zij gingen je voor