WAT VERWACHTEN
WIJ VAN JOU?

Als flexibele expert ben je gewend  om te werken op verschillende locaties aan verschillende opdrachten voor diverse opdrachtgevers. Wij vragen jou flexibel te zijn, dan mag je dat ook van ons verwachten. We zijn er graag voor je en streven naar 12/7 beschikbaarheid. Wij vinden het fijn dat je prettig je werk kunt doen. Daarmee helpen we graag. Heb je vragen? Mail, bel of whatsapp ons! Als we niet slapen, zijn we bereikbaar!

ONZE FILOSOFIE EN
SOCIALE MISSIE

Bij Communicare Network streven we een sociale missie na, waarin iedereen aan het werk is. Het gaat niet om de kwantiteit, maar kwaliteit. Ervaar je een afstand tot de arbeidsmarkt? Dan helpen wij je om je talent in te zetten. We hebben rotsvast vertrouwen in een toekomst waar er een passende werkplek is voor iedereen.

Visie en Filosofie
flexibele expert

DUURZAME
RELATIE

‘Alles doen we op basis van samenwerken en verbinden van mensen’

Wij zijn de schakel tussen opdrachtgever en flexibele experts en stellen optimaal werkende teams samen. We spreken de taal van de opdrachtgever en van de specialist. Door die werelden te verbinden bieden wij toegang tot een netwerk van specialisten en brengen wij expertise en extra knowhow dichtbij.

Duurzame relatie?
flexibele expert

WERKEN IN
TEAMS

‘Optimaal resultaat door flexibele samenwerking’

Binnen het vakgebied marketingcommunicatie geven wij strategisch advies over het inrichten van teams. Wij koppelen de flexibele experts aan opdrachtgevers. Op alle niveaus: strategisch, coördinerend en uitvoerend. Alleen of in teamverband. Op locatie of op afstand.

Werken in teams?

We verwelkomen je graag in ons netwerk

Er is altijd ruimte voor inspirerende opdrachten en gemotiveerde experts.
Laat je gegevens achter en we gaan samen opzoek naar de perfecte match!

Zij gingen je voor