FILOSOFIE & SOCIALE MISSIE

Bij Communicare Network streven we een sociale missie na, waarin iedereen aan het werk is. Het gaat niet om de kwantiteit, maar kwaliteit. Ervaar je een afstand tot de arbeidsmarkt? Dan helpen wij je om je talent in te zetten. We hebben rotsvast vertrouwen in een toekomst waar er een passende werkplek is voor iedereen.

DE JUISTE VERBINDING
ZORGT VOOR RESULTAAT

Als individu wordt het steeds belangrijker om je op basis van je specialisme, talent en expertise te onderscheiden. Als bedrijf wordt het steeds ingewikkelder om expertise en specialisme aan je te binden. De juiste verbinding zoeken, zorgt voor synergie en energie en verbetert het uiteindelijke resultaat. Ieder individu, met zijn/haar zwaktes en sterktes, verdient een positie op de arbeidsmarkt.

flexibele expert

HET INDIVIDU
VS SAMENWERKEN

‘Het individu is de nieuwe bouwsteen van de samenleving. We zijn het middelpunt van ons eigen universum en kiezen in alle vrijheid van welk bouwwerk we onderdeel willen zijn. Alleen de bijkomende verantwoordelijkheden schrikken ons hier en daar nog af. We worden afgerekend als individu, maar zijn afhankelijk van samenwerking. Een enkele bouwsteen, zonder verbinding, heeft geen betekenis’.

*Bron: Trendrede 2016

Interesse in onze aanpak?
flexibele expert

CREATIEVE
SAMENWERKINGSVERBANDEN

‘Creatieve samenwerkingsverbanden schieten overal uit de grond. De wil tot verandering is breed aanwezig, de frustratie over de gevoelde tegenwerking ook. Het verzet wordt er alleen maar taniger van. Het is de geduldige vasthoudendheid van de burger van stavast die de toekomst vormgeeft.’

*Bron: Trendrede 2016

We vertellen je graag meer

We verwelkomen je graag in ons netwerk

Ervaar je afstand tot de arbeidsmarkt, maar wil je graag je talent inzetten als marketing communicatie expert?
Laat je gegevens achter. Wij spreken je graag!

Zij gingen je voor