STRATEGIE &
PROJECTMANAGEMENT

Beschikt je afdeling over voldoende vakkennis, maar is er altijd tijd te kort om met afstand te kijken naar wat er nodig is voor de toekomst? Als managers uit dit vak hebben wij jaren gewerkt op strategisch niveau en kunnen hierin begeleiden. We adviseren op maat met kennis van het marketingcommunicatievak en helpen de strategie te schrijven en projectmanagement te begeleiden om sneller de gewenste doelen te bereiken.

FOCUS OP

RESULTAAT

Een jubileum te vieren? Rebranding noodzakelijk, maar tijd en handen te kort? Als deze situatie je bekend voor komt, kunnen wij iets voor je betekenen. De beste manier om je doelen te realiseren is namelijk om focus aan te brengen. Hiervoor tijd vrij maken, naast je lopende werkzaamheden is niet altijd even makkelijk. Wij kunnen je helpen om dit project te begeleiden, op strategisch niveau of als tactische projectmanager. We werken graag samen met je huidige team en vullen, waar nodig, kennis aan met ons grote netwerk van freelancers.

Kunnen wij je helpen?
flexibele expert

DUURZAME
RELATIE

‘Alles doen we op basis van samenwerken en verbinden van mensen’

Wij zijn de schakel tussen opdrachtgever en flexibele experts en stellen optimaal werkende teams samen. We spreken de taal van de opdrachtgever en van de specialist. Door die werelden te verbinden bieden wij toegang tot een netwerk van specialisten en brengen wij expertise en extra knowhow dichtbij.

We maken graag een afspraak!
flexibele expert

WAT VERWACHTEN
WIJ VAN JOU?

‘Een eerlijke en open manier van samenwerken’

Om je te helpen je vraag te beantwoorden of probleem op te lossen, vragen we een kijkje in de keuken te krijgen. Natuurlijk gaan we hier vertrouwelijk mee om. We vinden het fijn als je eerlijk bent over de verwachtingen, zodat wij zo open mogelijk kunnen samenwerken. Eerlijk en open? dat zijn wij ook!

Aan de slag?

We gaan graag voor je aan de slag

Er is altijd ruimte voor inspirerende opdrachten.
Laat je gegevens achter en we gaan samen opzoek naar de perfecte match voor de opdracht! Of laat je gegevens achter.

Zij gingen je voor