WAT KUNNEN WIJ
VOOR JOU BETEKENEN?

We verwelkomen je graag in ons netwerk. Ons netwerk bestaat uit flexibele experts uit het vakgebied marketing en communicatie. Van content specialist tot fotograaf. Van artdirector tot marketeer. Of je nu 5 uur beschikbaar bent of 30, we verwelkomen je graag in ons netwerk. Jij levert een belangrijke bijdrage aan het resultaat van het team. Iedereen heeft een eigen specialisme of expertise maar de optelsom van al deze experts levert pas echt resultaat.

ONZE FILOSOFIE EN
SOCIALE MISSIE

Bij Communicare Network streven we een sociale missie na, waarin iedereen aan het werk is. Het gaat niet om de kwantiteit, maar kwaliteit. Ervaar je een afstand tot de arbeidsmarkt? Dan helpen wij je om je talent in te zetten. We hebben rotsvast vertrouwen in een toekomst waar er een passende werkplek is voor iedereen.

Meer over onze sociale missie
flexibele expert

DUURZAME
RELATIE

‘Alles doen we op basis van samenwerken en verbinden van mensen’

Wij zijn de schakel tussen opdrachtgever en flexibele experts en stellen optimaal werkende teams samen. We spreken de taal van de opdrachtgever en van de specialist. Door die werelden te verbinden bieden wij toegang tot een netwerk van specialisten en brengen wij expertise en extra knowhow dichtbij.

Duurzame relatie?
flexibele expert

WERKEN IN
TEAMS

‘Optimaal resultaat door flexibele samenwerking’

Binnen het vakgebied marketingcommunicatie geven wij strategisch advies over het inrichten van teams. Wij koppelen de flexibele experts aan opdrachtgevers. Op alle niveaus: strategisch, coördinerend en uitvoerend. Alleen of in teamverband. Op locatie of op afstand.

Werken in teams?

We verwelkomen je graag in ons netwerk

Er is altijd ruimte voor inspirerende opdrachten en gemotiveerde experts.
Laat je gegevens achter en we gaan samen opzoek naar de perfecte match!

Zij gingen je voor