OVER ONS

Wij zijn Susan en Anita. Beiden opgeleid voor het uitgeversvak en jaren gewerkt als managers bij een groot mediabedrijf.
Daar is de liefde voor het vak gegroeid, voor creatie en kracht om dit commercieel in te zetten.
Het werken met flexibele teams heeft onze wereld verrijkt.

SUSAN
STEVENS

Neem contact met mij op

Hoezo beperking? Talentvol en ervaren!

Talentvol of ervaren. Iedereen krijgt, creëert of ziet kansen voorbij komen om zijn/haar talenten te ontwikkelen en te laten zien. Niet voor iedereen is het vanzelfsprekend dat het daadwerkelijk ook opgepikt wordt door de omgeving en/of de markt. Of het van kinds af aan al zo is of dat je door een bijzondere gebeurtenis ziet dat je leven anders is geworden. Van dichtbij helaas mogen meemaken dat een dierbare na een ongeluk hersenbeschadiging heeft opgelopen. Dan is niets meer vanzelfsprekend. Juist deze verandering in het leven van deze persoon ervoor gezorgd dat bewuster en efficiënter werken door zijn klanten gewaardeerd wordt. Vanuit deze positieve gedachte gun ik iedereen een kans op de arbeidsmarkt.

ANITA
DE BEIJL

Don’t judge a book by it’s cover

Opgegroeid met een gehandicapte vader die op zijn 36e volledig arbeidsongeschikt thuis zat, heb ik gezien hoe kwetsbaar je kunt zijn in deze maatschappij. Dat niet alleen je kennis en kunde een rol speelt, maar dat ook je sociale netwerk bijdraagt aan waar je komt te staan in het leven. De gun-factor speelt een belangrijke rol. Ik gun iedereen een kans om te werken en daar wil ik mij persoonlijk voor inzetten. Een goede balans tussen werken en vrije tijd, maakt je een blijer mens.

Neem contact met mij op

We verwelkomen je graag in ons netwerk

Er is altijd ruimte voor inspirerende opdrachten en gemotiveerde experts. Of gewoon een kopje koffie.
Laat je gegevens achter en we gaan samen op zoek naar de perfecte match!

Zij gingen je voor